Microsoft Teams training voor jouw team

Heb jij al gehoord van Microsoft Teams? Met “MS Teams” laat jij mensen remote of op locatie samenwerken op een slimme manier. Een Microsoft Teams training zorgt ervoor dat jouw team met gemak aan de slag kan gaan met Microsoft Teams. Zo zet jouw onderneming misschien wel de eerste stap naar een veilige werkomgeving, en verklein je de kans op bedrijfsschade door corona.

Wat is er mogelijk met Microsoft Teams?

Vergaderen op Afstand

Je kunt het gebruiken om een digitale vergadering te organiseren met videogesprekken, dit kan met teams van 10 tot 10.000 mensen. Het maakt niet uit op welke locatie ze zich bevinden, voor Microsoft Teams is het geen probleem!

Chatten en bellen vanaf iedere locatie met jouw projectgroep

Snel informatie delen met elkaar doe je met de chat en bel functie, deze functie is mogelijk vanaf iedere locatie. Dit kan in groepsverband of één op één. Compleet met stickers, GIF’s en emoticons om een leuke werksfeer te creëren.

Teams opdelen

Wanneer je personeel of klas werkt aan een project die opgedeeld is in verschillende taken, dan is het handig om de informatiestroom ook op te delen. Binnen Microsoft Teams maak je gemakkelijk verschillende groepen waarmee documenten alleen terecht komen bij de mensen die het nodig hebben. Zo bewaar je het overzicht over het gehele project.

Bestanden zijn realtime

Je hoeft nooit meer om bestanden te zoeken. Excel, Word en Powerpoint bestanden kun je realtime bekijken, bewerken en delen. Zo werk je snel, gemakkelijk en efficiënt.

Microsoft Teams training op maat

Een training moet naast leerzaam ook prettig zijn. Bij “Nedermeijer” werken ze zoals alle Microsoft training teams zouden moeten werken. Duidelijk, gericht en met oog voor persoonlijke aandacht. De training is geschikt voor de standaard gebruikers en de expertgebruikers. Na 3 uren zal de standaard gebruiker precies weten hoe Microsoft Teams werkt. Voor de expertgebruikers is 6 uren nodig.

Wat leer je

Wat de voordelen zijn van “MS Teams”

 • Hoe je teams maakt en vult
 • Hoe de structuur in elkaar steekt
 • Welke apps je kunt toevoegen
 • Documenten opslaan
 • Waar documenten staan
 • Samenwerkt in documenten
 • Videovergaderingen inplannen
 • Hoe een videovergadering werkt
 • Scherm delen in een videovergadering
 • Chatten, zoeken, taggen en markeren
 • Hoe je “MS Teams” kunt gebruiken op je smartphone

Tips en tricks

Goede Microsoft training teams geven natuurlijk ook altijd tips en trucs hoe je Microsoft Software efficiënt kunt gebruiken. Via een meegeleverd naslagwerk kun je altijd informatie inwinnen.

Waarom kiezen voor Microsoft Teams

Het is een compleet softwarepakket die slim in elkaar steekt en gangbaar is met Windows, Apple en Android. Daarnaast matched het perfect met het Office pakket van Microsoft.