Ondernemers kunnen zelf online boekhouden

Een administratie beheren is ingewikkeld. Tenminste dat is wat boekhouders hun klanten voorhouden. Deze illusie houden ze hoog door met ingewikkelde termen en fiscale regels te schermen. Het tegendeel is waar. Met het juiste boekhoudprogramma is online boekhouden eenvoudig en veel goedkoper. Ook maakt het ondernemers flexibeler en kun je sneller inspringen op ontwikkelingen.

De belastingwetgeving en de fiscale regels zijn niet eenvoudig, maar met een modern boekhoudprogramma kan jij als zelfstandige zelf met de cijfers uit de voeten. Met goed uitgedachte applicaties overtreft het online boekhouden de kennis en kunde van de gemiddelde boekhouder.

Kies voor gemak en lage kosten

Als ondernemer ben je het liefst zo weinig mogelijk met de administratie bezig. Met een schoenendoos met facturen naar de boekhouder gaan is niet de oplossing. Een goede administratie zorgt namelijk ook voor inzicht en overzicht. Zelfstandigen moeten snel schakelen en ze moeten weten waar ze staan. Met een bijgewerkte administratie voorkom je verrassingen. Kies voor het gemak van online boekhouden. De cijfers zijn altijd up to date en vandaag kun je reageren op ontwikkelingen van gisteren.

Kan iedere ondernemer online boekhouden?

Onterecht wordt het boekhouden ingewikkelder ingeschat dan het in de praktijk is. Nota’s en facturen moeten inderdaad op de juiste manier verwerkt worden, maar dat kun je zelf. Het boekhoudprogramma Jortt is gericht op eenvoud. Onduidelijkheden worden toegelicht en zoveel mogelijk gegevens worden al vooraf ingevuld. Het boekhoudprogramma denkt ook met je mee door gegevens die je vaker gebruikt zelf al in te vullen. Jij weet het beste waar uitgaven en inkomsten betrekking op hebben. Online boekhouden is voor iedereen toegankelijk.

Op welke fiscale voorzieningen heb jij recht?

Dit lijkt een eenvoudige vraag, maar het tegendeel is waar. Per vakgebied zijn er namelijk verschillende regels en voorwaarden. Ook is het weer afhankelijk van de resultaten en de manier van bedrijfsvoering. Deze vraag is eenvoudiger te beantwoorden als je inzicht hebt in de cijfers. Door gebruik te maken van ons boekhoudprogramma zijn alle fiscale voordelen verwerkt in de software. Ook kun je facturen alleen maar volgens de regelgeving inboeken.